DiversPack nieuw OKW-lid

Hartelijk welkom aan DiversPack als nieuw lid van OKW!
Zij stellen zich graag aan u voor; 

‘Kaasfamilie’
Opgegroeid in een echte ‘kaasfamilie’ kwam de eigenaar van DiversPack, Dick Verburg, in zijn jonge jaren al in aanraking met kaas. Van jongs af aan werkte Dick op de markten waar zijn vader een standplaats had of in de kaasspeciaalzaken van de familie. In de tachtiger en negentiger jaren valt op dat er steeds meer diversiteit zichtbaar is in manieren van kaas verkopen en kaas consumeren. De consument heeft niet alleen de behoefte aan een stuk kaas om te kunnen eten op de boterham, maar richt zich steeds meer op gemak en convenience producten.

Specialist in versnijden en verpakken
Als in 1997 zich een kans voordoet om een speciale portie verpakkingslijn over te nemen, is er geen moment twijfel. Vanaf 1997 begint het avontuur van DiversPack aan de Pompmolenlaan met het produceren en verpakken van kleine porties kaas. Bij de start van de organisatie was het voornaamste doel een kwalitatief onderscheidend en gevarieerd pakket aan blokjes, puntjes en reepjes kaas aan te bieden. Per stuk verpakt of in een consumenten-, dan wel bulkverpakking.

Vanaf 2008 is DiversPack in een nieuw bedrijfspand gehuisvest aan de Glazenmakersweg, waar de verschillende versnij- en verpakkingstechnieken uitgebreid zijn. Bovendien heeft DiversPack in dit nieuwe pand de mogelijkheid om onder de juiste omstandigheden producten te produceren die voldoen aan de steeds toenemende kwaliteitseisen.

In 2021 vindt een groot nieuw- en verbouwproject plaats; uitbreiden, verduurzamen en verbeteren is het doel. De naastgelegen bedrijfshal komt erbij, nieuwe productielijnen en een 3e high care ruimte worden gecreëerd. Grote stappen worden gemaakt op het vlak van verduurzamen; geen aardgas meer, alle verlichting in LED, reductie van leidingwater gebruik en brede inzet van warmte-terugwin-installaties.

Expert in kaasgemak
En zo is DiversPack uitgegroeid tot een toonaangevende verpakker van ‘kaas convenience’ voor de retail, (airline)catering, out-of-home, maaltijdbereiders en de export wereldwijd. Of het nu blokjes kaas in de maaltijdsalade, een kaasportie in het vliegtuig, blokjes kaas in een bakje/zakje bij de supermarkt of in de horeca, of de verpakte Hollandse kaasporties voor ‘locals’ of toeristen wereldwijd; grote kans dat dit versneden en verpakt is bij DiversPack in ‘kaasstad’ Woerden.

Kijk voor meer informatie op www.diverspack.nl