Dag van de Betrokken Ondernemer – donderdag 8 september

Ondernemers opgelet!

Super nieuwsgierig zijn we naar jouw beeld bij ‘(maatschappelijk) betrokken ondernemen’. Op 8 september is het de Dag van de Betrokken Ondernemer; een prachtig moment om er bij stil te staan!

Betrokken Ondernemers Woerden stimuleert (duurzame of eenmalige) samenwerkingen tussen de bedrijven en maatschappelijke organisaties. Daarnaast is ons streven betrokken ondernemen logisch te maken en te helpen verankeren in de bedrijfsvoering. Beide kan leiden tot betekenisvolle relaties, onderlinge verbondenheid en maatschappelijke impact in Woerden.

Om daartoe te inspireren en met andere directieleden en ondernemers ervaringen uit te wisselen, organiseren we dit evenement. We doen er alles aan om er een interessante en leuke middag van te maken en…we voegen de daad bij het woord; Betrokken ondernemen in de praktijk, we komen dus ook in actie!

Wanneer: 8 september van 14.00-18.30 uur (we sluiten af met borrel)

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je erbij zijn? Meld je dan aan vóór 1 september door een mail te sturen naar: marieke@betrokkenondernemerswoerden.nl

Na aanmelding ontvang je meer informatie en het programma. Ken je andere ondernemers die mogelijk interesse hebben, maak hen er gerust op attent. Deelname is gratis.

Tot dan!?