Corona sneltest mogelijk in de regio

Steeds vaker komt het voor dat u of uw medewerkers zich moeten laten testen vanwege Corona gerelateerde klachten.

De wachttijd loopt, afhankelijk van de testlocatie op van enkele dagen tot zelfs een week. De uitslag van de PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd duurt ook nog eens 1 – 2 dagen. Tot dat de uitslag bekend is, moet men (en de gezinsleden) in quarantaine. Dit betekent voor veel bedrijven bezettingsproblemen en productiviteitsverlies.

Voor bedrijven is dit vaak een goede reden om over te gaan tot een commerciële test en is men bereid hier een redelijke prijs voor te betalen. Een werknemer lang thuis hebben kost immers veel meer.

Inmiddels is bekend dat er een mogelijkheid is in Wilnis. Kijk voor meer informatie op www.coronasneltestgroenehart.nl.

Op deze site vind u antwoorden op diverse vragen, wij raden u aan deze goed door te lezen en wijzen u erop dat het hierbij gaat om een andere test dan gedaan wordt door de GGD.

De kosten hiervan bedragen € 120,00 excl. btw.

Testaanvragen individueel
Deze kunnen via de website gedaan worden en dienen direct betaald te worden.

Testaanvragen voor bedrijven
Indien u een overeenkomst wilt met dit testcentrum om uw medewerkers op uw rekening te laten testen kunt u contact opnemen met bas@coronasneltestgroenehart.nl.

Ook volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van een sneltest in Woerden, momenteel is in Woerden alleen de spoed- sneltest te doen bij Finesse Bodyline Clinic https://covidspoedtest.nl/.  De kosten hiervan bedragen € 225,00 incl. btw. Zodra er andere mogelijkheden zijn laten we dit u weten!

Wij wensen u sterkte!