Boerderij de Boerinn investeert zich uit de crisis

CAMPING DE BOERINN
Ook evenementenlocatie Boerderij De Boerinn in Kamerik werd in 2020 overvallen door Corona. In korte tijd verdwenen alle bedrijfsuitjes en familiefeesten uit de agenda. Een zware tijd brak aan. Toch bleek het bedrijf wederom creatief en bedacht zij een pop-up camping met 50 kampeerplekken. In 6 weken tijd was Camping De Boerinn een feit; van vergunningaanvraag bij de gemeente Woerden tot promotie en eerste reservering. Vele gezinnen met kinderen genoten van het weidse polderuitzicht en het activiteitenaanbod op de camping. Provisorische stroom- en sanitaire voorzieningen namen zij voor lief. Na het eerste seizoen besloten de eigenaren dat de camping een blijvertje zou worden in het aanbod. Elk kampeerveld kreeg een professionele water- en stroomaansluiting en er kwam uitbreiding van het sanitair. Het leverde Camping De Boerinn 2 (van de 5) ANWB-sterren op.

KOMEND SEIZOEN
Omdat het sanitair het voornaamste kritiekpunt bleef onder campinggasten zijn er onlangs twee grote sanitair units met elk 6 douches, 6 toiletten en wastafels aangeschaft. Ook werd er geïnvesteerd in 7 safaritenten, compleet ingericht en voorzien van badkamer met douche en toilet. De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Op 1 april a.s. gaat de camping open.

OKW IN BEDRIJF
Donderdag 21 april zijn we als OKW uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij Boerderij de Boerinn en kunt u de nieuwste ontwikkelingen met eigen ogen zien. De uitnodiging hiervoor ontvangt u per mail.

Bent u ondernemer in Woerden en heeft u interesse in onze interessante bijeenkomsten? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking. Mail naar info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.