BMW en MINI dealer bedrijven Hans Severs en Breeman bundelen hun krachten. Samen sterker!

De BMW en MINI dealerbedrijven Hans Severs en Breeman gaan samen verder onder de naam Severs Breeman.

Waarom Severs Breeman
De wereld van mobiliteit verandert snel. Trends als duurzaamheid, elektrificatie en de voortschrijdende digitalisering zijn hiervan voorbeelden. In tijden waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, hebben de eigenaren Hans Severs en Frits Breeman de handen ineengeslagen. Zij hebben het fundament gelegd voor de volgende generatie en de medewerkers.

Hans Severs en Frits Breeman hebben in elkaar de juiste businesspartners gevonden. Het ontstaan van een sterke combinatie met een klantgericht karakter in het Groene Hart, Rotterdam en omstreken is werkelijkheid geworden.

Toekomst
Met het samengaan van de twee organisaties en de start van het nieuwe merk Severs Breeman staat het bedrijf aan de vooravond van een prachtige toekomst. Een toekomst waarin vanuit vijf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden professionaliteit, eersteklas service en persoonlijke betrokkenheid nog beter en sterker uitgedragen worden. De uitgangspunten hiervoor zijn dat de klant centraal staat en dat het familiegevoel van de bedrijven behouden blijft.