Best Western Hotel Woerden overgenomen door Raspberry Group

Na de verkoop van Best Western Gouda aan de European Hotel Capital in januari hebben Titus Stoelinga en Marcel Rutten ook de hotels van Woerden en Den Haag verkocht. De 2 fijne hotels horen vanaf 1 juni bij de Raspberry Group.

Deze snel groeiende organisatie, is al eigenaar van Hotel Spaander in Volendam (Best Western Signature Collection), Best Western Amsterdam, Best Western Amstelveen en Best Western Zaan Inn te Zaandam. Tevens zijn ook Boutique Hotels Zaan ,hotel 43 en restaurant de Tulp onderdeel van deze ondernemende groep.

In onze zoektocht naar uitbreiding was de keuze snel gemaakt. We kenden de hotels in Den Haag en Woerden en zijn bekend met het merk Best Western. Dat maakt een overname qua organisatie eenvoudiger. Raspberry Group is één familie. ‘Elk hotel heeft een eigen identiteit en tegelijkertijd maken de locaties onderdeel uit van het groter geheel van een hechte bedrijfscultuur. Dat biedt de nodige kansen. Zo streven we ernaar mensen zo breed mogelijk op te leiden en maken we crosslinks.

Mark Lankveld is General manager van alle hotels.

Verder kan men rekenen op de vertrouwde gezichten aan de Utrechtse Straatweg.

Zo blijft Joris Strik manager van het hotel te Woerden en heeft Tanja ervoor gekozen haar sales werkzaamheden verder te zetten binnen de Raspberry group. Zij zal dus ook met regelmaat in Woerden te vinden zijn.