Bericht van de voorzitter

Na een heerlijke vakantie kijk ik zeer tevreden terug op het tweede kwartaal van 2022 waarin we als vereniging eindelijk weer konden doen  waar we goed in zijn, mooie bijeenkomsten voor u organiseren. In mei was er het OKW Diner met de aangrijpende en inspirerende bijdrage van Joseph Oubelkas bij De Hall Burgerei en Zakenlui. In juni de zonnige en volledig uitverkochte OKW Golfdag op Golfclub de Haar en het succesvolle OKW Bouwcafé bij Winebar & Bites.

Hoogtepunt was het prachtige jubileumfeest op 7 juli ter gelegenheid van ons 70- jarig jubileum in Stadshotel van Rossum. Prachtig weer, goede opkomst, mooie locatie met lekker eten en drinken en vooral veel mooie gesprekken. Kortom een TOP avond die laat zien dat OKW 70 jaar na oprichting nog altijd staat als een ‘huis’. (voor de foto’s van dit feest klikt u hier)

Laten we met elkaar de positieve lijn van dit tweede kwartaal vasthouden. De plannen van OKW voor komend najaar heeft u inmiddels per mail van ons ontvangen maar ik licht er toch een  paar uit. De derde woensdag in september starten we met het traditionele Prinsjesdagontbijt en in december gaan we samen met collega-ondernemersverenging VIB de Ronde Venen naar Kameryck voor het MKB diner met Jacco Vonhof. Zo kunnen we ook eens kennis maken met ondernemers uit een buurgemeente!

De gemeenteraadverkiezingen zijn geweest en er is een nieuw Woerdens gemeentebestuur. Het OKW bestuur is druk aan de slag om kennis te maken met de nieuwe wethouders en mee te praten op de voor ondernemers zo belangrijke dossiers. Onderwerpen van gesprek zijn de arbeidsmarkt die onder druk staat, de woningnood, infrastructuur, de dringende behoefte aan nieuwe bedrijventerreinen en last but not least de energietransitie die hoe dan ook concreet moet worden.

Verder in deze nieuwsbrief meer over het OKW Jubileumboek. Ik heb de eerste schetsen gezien van prachtige verhalen van Woerdense ondernemers en ben erg enthousiast.

Ik hoop u snel te treffen bij onze bijeenkomsten!

André van der Heijden