Bedankt Aelivé Hi-Fi & Smarthomes – VKP Beveiligingstechniek BV – DisplayDigitaal OKW in Bedrijf donderdag 2 november 2023

Donderdag 2 november waren we voor het OKWinBedrijf te gast aan de Golf van Biskaje 2. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door drie bedrijven gevestigd in dit geheel gerenoveerde bedrijfspand;

Aelivé Hi-Fi & Smarthomes
VKP Beveiligingstechniek BV
DisplayDigitaal

De presentatie van hun bedrijven en de onderlinge samenwerking in dit pand deden deze vier ondernemers op een wel heel ludieke wijze!

Na een gastvrije ontvangst door Martijn van Buren (Aelivé) Simon Kempen & Marcel Pronk (VKP Beveiligingstechniek) en Roy Vermeulen (DisplayDigitaal) werd het aardedonker in het prachtige experience centre, vulde de ruimte zich van alle kanten met beeld en geluid, en volgde de presentatie. Waanzinnig!

Was u er niet bij? Bekijk hier de presentatie in de video.

De presentatie laat zien hoe deze bedrijven samenwerken in één bedrijfspand. Daarna werd er onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes nog lang nagepraat over de meest innovatieve technische snufjes op het gebied van beeld, licht, geluid, contentbeheer en beveiliging. Bij vertrek was er namens de gastheren voor alle bezoekers een paraplu, welke de laatste dagen wel heel goed van pas komt!

Team Aelivé Hi-Fi & Smarthomes, VKP Beveiligingstechniek en DisplayDigitaal hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst aan de Golf van Biskaje!

Klik hier voor de foto’s van deze bijeenkomst.