Bedankt Grozette – review OKW in Bedrijf

We kijken terug op een zeer druk bezocht en bijzonder geslaagd OKWinBedrijf bij Grozette op dinsdag 29 & donderdag 31 augustus jl.

Beide dagen was OKW te gast in de nieuwbouw van Grozette aan de Ohmweg 13 in Woerden. Er waren interessante rondleidingen in het pand wat gasloos is en voorzien van het BREEAM certificaat ‘outstanding’. Dit is de hoogste duurzaamheidprestatie in tal van categorieën.

Grozette produceert sinds 1963 een breed assortiment aan strooibare kaasproducten voor de voedingsindustrie, foodservice en retail.
Het assortiment bestaat uit verse en lang houdbare kaaspoeders, geraspte kaas en kaasblokjes verpakt in portiezakje tot grootverpakking. Op dit moment exporteert Grozette naar meer dan 30 landen wereldwijd en zijn er 145 medewerkers in dienst.

Ewald Bontje, Annechien Elsinga, Heidy Kok, Linda Boelhouwer en alle medewerkers in de productie van Grozette heel hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst, interessante rondleiding én afsluitende borrel welke uiteraard werd voorzien van een lekker stukje kaas! Voor thuis was er zelfs voor iedereen nog een goodiebag daarin o.a. de bekende Grozette poederkaas!

Klik hier voor de foto’s van het OKW in Bedrijf bij Grozette.