Bakkenes Totaal Dak | nieuw OKW-lid

ONZE ORGANISATIE

Bakkenes Totaal Dak is een familiebedrijf dat is opgericht in 1959. Sinds 1979 worden alle pijlen gericht op duurzame daksystemen die zich hebben bewezen op de lange termijn. Bakkenes Totaal Dak is nu al meer dan 60 jaar actief in de branche en heeft sinds 1959 al drie trotse generaties die bouwen aan het mooie bedrijf.

 

De duurzame daksystemen die wij verwerken hebben zich bewezen op een lange levensduur en hoge kwaliteit. Met de vakbekwame dakdekkers, de focus op kwaliteit en service creëren wij deze daksystemen en oplossingen voor onze opdrachtgevers. Uw dak is onze passie!

 

ONZE KERNWAARDEN

Transparantie, kwaliteit, ambitie, service, korte lijnen en duurzaam zijn begrippen die binnen Bakkenes Totaal Dak centraal staan. Deze kernbegrippen brengen ons de hoge kwaliteit en service. Omdat de lat zo hoog wordt gelegd binnen Bakkenes Totaal Dak, werken wij met een deskundige fabrikant die dicht bij ons bedrijf staat. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die wij verwerken. Met deze producten en de hoge deskundigheid van onze uitvoerders zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren die de opdrachtgever van ons gewend is. 

Kijk voor meer informatie op www.bakkenesdak.nl