Arie Blok Diervoeders nieuw OKW-lid

Wat in 1839 is begonnen als familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een Europese speler. De expertise van Arie Blok op het gebied van diervoeding gaat al vele jaren terug. Al sinds 1839 houdt Arie Blok zich bezig met de verwerking van granen en het produceren van mengvoeders. Arie Blok Diervoeding is tegenwoordig een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment hoogwaardige diervoeding en aanverwante producten.

Onze jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van specifieke voedingsbehoeften van dieren heeft ertoe geleid dat wij met veel succes een uitgebreid assortiment diervoeding aanbieden, letterlijk van muis tot olifant!

Onder de bedrijfsnaam Arie Blok Diervoeding worden onder andere de volgende drie merken in de markt gezet. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dit geldt voor ons assortiment en voor ons bedrijf.

Kasper Faunafood
Kwaliteitsvoeding voor hobbymatig gehouden en exotische dieren. Kasper Faunafood is al jarenlang favoriet bij (semi) professionele fokkers en is een groot leverancier aan dierentuinen in binnen- en buitenland. Diervoeding van muis tot olifant!

HobbyFirst
Een compleet assortiment diervoeding voor gezelschapsdieren. Voor HobbyFirst staat topkwaliteit voor uw dier op de eerste plaats, vandaar onze naam HobbyFirst.

EquiFirst
Een uitgebreid assortiment paardenvoeding en supplementen dat het juiste product biedt voor elk paard in iedere levensfase, in elke discipline en bij specifieke behoeften. Onze slogan vat het mooi samen: EquiFirst, feeding your dream.

Naast onze locatie in Woerden heeft Arie Blok ook een productielocatie in Balgoij, op deze locatie produceren en vermarkten wij biologische diervoeders voor landbouwhuisdieren.

Voor meer informatie kijkt u op www.arieblok.nl.