André van der Heijden verkozen tot voorzitter OKW

André van der Heijden is verkozen tot voorzitter van Ondernemerskring Woerden (OKW). De 57-jarige ondernemer neemt de voorzittershamer over van Thorgerd van Veldhuijzen.

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering, donderdag 8 april, online vanuit Het Kasteel, kozen de OKW-leden unaniem voor de nieuwe voorzitter. André van der Heijden, eigenaar van Purple Haze Sounds & Lights, is zeer verheugd over zijn nieuwe rol. ,,Ik ben vijftien jaar lid van OKW en vind het vanzelfsprekend mijn bijdrage te leveren. OKW is een krachtige vereniging voor het Woerdense MKB. Hoewel helaas alle netwerkactiviteiten stilliggen, is het bestuur onverminderd druk met belangenbehartiging. Tal van essentiële projecten verdienen onze onverminderde aandacht voor een goed ondernemersklimaat. Nu en in de toekomst.’’

Naast de taak als voorzitter gaat Van der Heijden zich inzetten voor de diverse dossiers waar OKW zich hard voor maakt. Ook vertegenwoordigt hij OKW in de samenwerking die de gezamenlijke lokale ondernemersverenigingen hebben met de gemeente Woerden en het PBUW (Platform Bedrijven Utrecht West).

Van der Heijden neemt daarmee de voorzittershamer over van Thorgerd van Veldhuijzen (Adviesgroep VEKO B.V.) die de afgelopen drie jaar bestuurslid en voorzitter OKW was.