Aandacht voor lokaal, juist nu! – Woerden gaat door!

Ondernemend Woerden moet juist nu zichtbaar zijn én blijven. Lokaal kopen en lokaal zakendoen is belangrijker dan ooit. Alleen zo kan het bedrijfsleven blijven voorzien in vele arbeidsplaatsen. Ook de sponsoring door lokale ondernemers én organisatie van evenementen in onze gemeente moet doorgaan. Daarom hebben alle ondernemersverenigingen de handen ineengeslagen en met ondersteuning van de gemeente Woerden een campagne ontwikkeld. Met deze campagne willen we álle 55.000 Woerdenaren bewust maken van het belang om lokaal producten te kopen en diensten af te nemen. De campagne vertegenwoordigt alle ondernemers in de gemeente Woerden. Dat wil zeggen: winkeliers, horeca, MKB en zzp’ers  in Harmelen, Kamerik, Zegveld en Woerden. Ondernemers zoals u.

Samen doorgaan voor het maximale resultaat
Wij als initiatiefnemers hebben met een beperkt budget én met een mooi aantal sponsoren een goede start kunnen maken.  We ontwikkelden hiervan o.a: een website, driehoeksborden, posters, advertenties en reclames op de infozuilen. Inmiddels hebben we deze week weer borden langs de we staan, staat het de Woerdense Courant en is de actie zichtbaar op facebook en instagram.

Om de campagne nóg meer inhoud te kunnen geven én langer door te laten lopen hebben wij meer sponsoren nodig. Met een bijdrage van € 100,- draagt u eraan bij dat deze campagne groter en meer zichtbaar wordt onder alle Woerdenaren. Dan kunnen we samen doorgaan voor het maximale resultaat!

Uiteraard krijgt u daar ook wat voor terug
– Zichtbaarheid d.m.v. een korte blog met foto’s en vermelding van uw adres/logo/url op ons online platform. Wat is uw drijfveer om mee te doen? Vertel uw verhaal, zodat Woerdenaren u (beter) leren kennen.
– Banners voor uw website, posts voor op de social media kanalen, een e-mailhandtekening en diverse (raam)posters, zodat alle
Woerdenaren zien dat u de Woerdense ondernemers steunt. Het promotiemateriaal kunt u downloaden op de website www.woerdengaatdoor.nl. Zo wordt u als lokale ondernemer in de gemeente Woerden nog bekender en vergroot u uw gunfactor  onder alle Woerdenaren. Wat natuurlijk resulteert in extra business! Samen steunen we elkaar als Woerdense ondernemers.
U doet toch ook mee?

Mail naar info@povw.nl voor uw aanmelding of meer informatie.

De campagne ‘Woerden gaat door’ is een initiatief van de ondernemersverenigingen in Harmelen – Kamerik – Zegveld – Woerden, ondersteund door de gemeente Woerden.