OKW werkt mee aan het Jaarbericht; Staat van het MKB 2023

In september hebben onze bestuurders André van der Heijden en Marien Groenendijk een gesprek gehad met MKB Nederland voorzitter Jacco Vonhof en Horeca Nederland voorzitter Marijke Vuik. Dit gesprek heeft in Woerden plaatsgevonden bij Groenendijk Bedrijfskleding, de aanleiding hiervoor was de Staat van het MKB 2023. Een document wat jaarlijks opgesteld wordt door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Op de pagina’s 61 t/m 65 leest u de reportage met als titel “Beste overheid, sluit beter aan op de ondernemersnetwerken die er al zijn”!

Woensdag 15 november 2023 tijdens een werkbezoek aan het Katwijkse bedrijf Oomen Opslag en Verhuizers is het Jaarbericht Staat van het mkb 2023, door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (Jacques van den Broek, HMK Máxima, c.s.) overhandigd aan de minister van EZK (Micky Adriaansens) en de voorzitter van MKB-NL (Jacco Vonhof). Dit was een besloten bijeenkomst.

OKW is er trots op dat wij als Woerdense ondernemersvereniging een bijdrage mochten leveren aan dit belangrijke document.

Klikt u hier voor het jaarbericht – De Staat van het MKB 2023