25 JAAR ESH MEDIA

Deze maand staat in het teken van ons 25-jarige bestaan. Bas van der Putten is ESH (toen nog Event Support Holland) gestart in 1997 met het plaatsen van losse driehoeksborden door heel Nederland. In die tijd een totaal onbekend medium.

Vandaag de dag 25 jaar later, beheren wij ruim 60 concessies door heel Nederland en bedienen wij honderden relaties in alle denkbare branches. Na vele jaren en verschillende huisstijlen, kennen jullie ons nu als ESH Media.

De werkwijze ten opzichte van 1997 is flink veranderd. Vroeger was het team veel kleiner, zagen de wisselwagens er anders uit en werden orders anders verwerkt, nu gebruiken we een heel nieuw hightech systeem om al onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn. Terwijl vroeger de opdrachten na het weekend nog wel eens op een bierviltje op kantoor binnen kwamen.

In de toekomst wensen we nog meer mooie reclamecampagnes te verzorgen en te groeien in succes.
Op naar de volgende 25 jaar!

Sinds 2013 zijn we een trots lid van OKW daarom vinden wij het leuk om de leden die ons kennen (of nog niet) uit te nodigen voor een hapje en een borrel op vrijdag 30 september a.s.

Klik hier voor de ESH Uitnodiging, wij vernemen graag of u erbij kunt zijn!
Aanmeldingen kunnen gedaan worden op 25jaar@eshmedia.nl 

Met vriendelijke groet,

Team ESH Media
Maxim van der Putten