Update 12 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

AMENTI UITVAARTVERZORGING
Nieuwe dienstverlening door Coronamaatregelen: Bloembericht als alternatief voor aanwezigheid bij uitvaart.

Door de genomen maatregelen is het niet mogelijk om met meer dan 30 personen bij een uitvaart aanwezig te zijn.
Een uitvaart waarbij familie, vrienden en bekenden samen met de naaste familie afscheid nemen van een dierbare is in ons land een essentieel onderdeel van onze rouwcultuur. Het getoonde medeleven door anderen is van waarde voor de nabestaanden.

Bloemberichten
Om dat medeleven toch zichtbaar te maken heeft Amenti Uitvaartverzorging een aanvullende dienstverlening opgezet: een boeket bloemberichten. Een fors boeket van bloemen met kaartjes met persoonlijke boodschappen van al die mensen die anders aanwezig zouden zijn geweest bij de uitvaart.

Schrijnend
Alle genomen maatregelen worden door iedereen begrepen, maar de uitwerking ervan is voor nabestaanden in de huidige situatie vaak schrijnend. De bijeenkomsten, vaak in heel kleine kring, zijn extra pijnlijk omdat de steun en troost gemist wordt van vrienden en familie.

Uitvaart
De uitvaartverzorger van Amenti zorgt ervoor dat de vaas met bloemberichten bij de uitvaart aanwezig is en geeft die na afloop mee aan de nabestaanden. Waar zij in alle rust alle berichten en afzenders kunnen lezen. Een klein gebaar, maar tot grote troost voor de nabestaanden.

Alternatieven
Naast de drive-in uitvaarten en erehagen proberen uitvaartondernemers alternatieven te bedenken om er toch zoveel mogelijk een gedenkwaardig afscheid van te maken voor de nabestaanden. Kijk voor meer informatie op www.amentiuitvaartverzorging.nl.

 

HOFCLUB WERKEN & VERGADEREN
Hofclub Werken & Vergaderen biedt tijdelijke kantoorruimte of flexwerkplek aan tegen een scherp tarief voor ‘thuiswerkers’.
Het coronavirus stelt ons voor allerlei nieuwe uitdagingen. Thuiswerken is er daar één van. Dit valt niet voor iedereen mee en geeft de nodige stress binnen relaties en gezinnen die nu continu op elkaars lip zitten.
Crisis maakt creatief. Ook wij bekijken onze services door een andere bril. Samen met iedereen die geraakt wordt door alle maatregelen, maken we er het beste van.

Hofclub Werken & Vergaderen biedt dé oplossing voor iedereen die thuis niet de ruimte en rust (meer) heeft om vanuit huis te werken en een prettige, hygiënische, tijdelijke werkplek zoekt.
Bij onze vergaderlocaties Hofclub Werken & Vergaderen kun je terecht voor een tijdelijke kantoorruimte of flexwerkplek tegen een scherp tarief.

Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen:
Locatie Woerden

We hebben drie afgesloten kantoorruimten, waardoor er zo min mogelijk contact met anderen is én je toch kunt werken, samenwerken en eventueel overleggen. Daarnaast zijn er diverse eilanden met een flexwerkplek gecreëerd waardoor er voldoende afstand is tussen de flexwerkers.
Locatie Utrecht
We hebben één kantoor beschikbaar én er zijn flexplekken gecreëerd in de vergaderruimten. . Hofclub Werken & Vergaderen is een prettige en rustige werkomgeving met voldoende gratis parkeermogelijkheden en goede bereikbaarheid.
Uiteraard treffen we een aantal extra hygiënemaatregelen, want dat het coronavirus de wereld uit moet, staat voor ons voorop.

Onze werkwijze

  1. Je huurt voor één of meerdere dagen een kantoorruimte. Hier kun je met maximaal vier personen aan de slag.
  2. Er zijn maximaal vijf kleine groepen per dag aan het werk in ons pand.
  3. De openbare ruimte in het loungecafé, zoals de lunchtafel, wordt nietgebruikt door onze gasten, lunchen kan in jullie eigen kantoorruimte. In Utrecht is het werkcafé ruimer opgezet, hier mag de (gezamenlijke) lunch wel plaatsvinden.
  4. Gratis gebruik van wifi.
  5. U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.
  6. Lunch mag zelf worden meegebracht. Op beide locaties is een koelkast en combi magnetron aanwezig. Indien gewenst kunnen wij in Woerden een broodje bestellen. In Utrecht is er een bedrijfsrestaurant van Albron waar gebruik van gemaakt mag worden.
  7. Desinfecterende zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig.
  8. We zorgen ervoor dat alle ruimtes dagelijks goed worden schoongehouden.
  9. We houden ons aan de RIVM-richtlijn en houden altijd 1,5 meter afstand.

Interesse? Bel voor meer informatie en mogelijkheden met Hofclub Werken & Vergaderen op 085 – 484 10 00 of stuur een mail naar info@hofclub.nl.
Oók in deze tijd zit je bij ons goed!