Update 8 – Gewijzigde bedrijfsvoering

Door het Coronavirus hebben onderstaande OKW-leden de bedrijfsvoering aangepast. Zij brengen dit graag onder uw aandacht. Heeft u zelf een bericht wat u met het OKW – netwerk wilt delen? Laat het ons weten!

GRAPE GUYS
Het Coronavirus heeft uiteraard ook grote impact op een wijnhandel die voor een groot deel afhankelijk is van leveringen aan de horeca. Gelukkig leveren we nog aan wijnwinkels. We houden ons hierbij aan de maatregelen zoals opgesteld door het RIVM. Natuurlijk is het voor ons belangrijk om met een creatieve ondernemersgeest deze vreemde tijd door te komen.

We hebben onze wijnen daarom online gezet via Woerdens Wijnhuis. Hierdoor kunnen ook particulieren genieten van onze mooie wijnen. Daarnaast staan er een paar leuke wijnpakketten op deze webshop. Levering in Woerden en omgeving is gratis en er wordt op gepaste afstand geleverd. Alle informatie en beschikbare wijnen staan op www.woerdenswijnhuis.nl

LA GRO GEELKERKEN ADVOCATEN
Impact Corona crisis op uw bedrijf of organisatie
Heeft u vragen over de gevolgen van de Corona crisis voor uw onderneming of organisatie? Welke maatregelen kunt u nemen, wat past het beste bij uw specifieke situatie? Welke kansen en mogelijkheden zijn er?

La Gro Geelkerken heeft een Taskforce Coronavirus voor u klaar staan: een multidisciplinair team van juridisch specialisten die hun krachten bundelen om uw vragen te beantwoorden, met u te sparren en juridische hulp te bieden. Denk aan de specifieke overheidsmaatregelen zoals b.v. de Tijdelijke Noodmaatregel  Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) of uw vragen op bijvoorbeeld het gebied van overeenkomsten, privacy,  financiering, bedrijven in moeilijkheden en (internationale) handel. Voor elk deelgebied staat een team specialisten klaar. Onze gespecialiseerde teams werken nauw samen in de Taskforce om ook de snijvlakken goed voor u in beeld te houden.

Vier dingen die u nu kunt doen:

  1. Deelnemen aan één van onze informatieve en actuele webinars rond de Corona crisis? Kijk dan naar het overzicht van de mogelijkheden. Deelname is gratis en u kunt vooraf en tijdens het webinar uw vragen stellen.
  2. Inschrijven op onze email-nieuwsbrief. Die verschijnt nu wat vaker dan gebruikelijk zodat u steeds zo goed mogelijk op de hoogte bent van de actuele stand van zaken.
  3. Check de actuele informatie op onze website.
  4. Direct bellen of een email sturen (ik wil contact). Wij staan voor u klaar.

Denk vooruit. La Gro Geelkerken advocaten – www.lagrogeelkerken.nl

 

AKA ASSURANTIEN – ADVIES VAN AKA
In korte tijd is de wereld om ons heen enorm veranderd door het Corona-virus. De maatregelen raken ons allemaal. Onze dienstverlening aan u gaat door maar op een andere manier dan u van ons gewend bent.

Dit doen wij om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij volgen de richtlijnen op die het RIVM adviseert. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop!

–  Adviesgesprekken met klanten doen wij via de telefoon of online. Bijvoorbeeld over bedrijfsverzekeringen, hypotheekgesprekken of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen;
–  Vanuit ons kantoor en vanuit huis zijn alle adviseurs en medewerkers goed bereikbaar via telefoon en mail en adviseren wij de beste oplossing passend bij uw zakelijke of persoonlijke situatie;
–  Via LinkedIn en Facebook delen wij tips die interessant voor u kunnen zijn.

Ook in deze bijzondere tijd kunt u  gewoon blijven rekenen op onze dienstverlening en service.

Advies van Aka | info@AdviesVanAka.nl | 0348-410302