september, 2019

18sep08:0010:00Prinsjesdagontbijt

Details evenement

Woensdag 18 september verzorgt OKW traditiegetrouw het OKW Prinsjesdagontbijt. Een ontbijt waarbij door een econoom de stand van zaken in de Nederlandse economie wordt besproken. Ook wordt toegelicht wat de kabinetsplannen (miljoenennota) concreet betekenen voor u als ondernemer. Dit keer wordt de lezing verzorgd door Han Meesters.

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO. Hij is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de Zakelijke Dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij heeft een aantal rapport geschreven over human capital omdat dat onderwerp het bindende element is in zijn sector. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie. Hij heeft gewerkt als strategie consultant en portfoliomanager binnen de afdeling vermogensbeheer van de bank. ‘De leukste baan binnen de bank. Ik kan me bezighouden met thought leadership en het creëren van toegevoegde waarde voor klanten door het aanbieden van sector kennis’.

Het ontbijt vindt plaats bij restaurant de Markies en start om 08.00 uur met de ontvangst met om 08.30 uur aansluitend het ontbijt. Leden van de OKW ontvangen per mail een uitnodiging. Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW lid? Vraag naar de mogelijkheden op info@okwwoerden.nl. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer

Tijd

(Woensdag) 08:00 - 10:00

Locatie

Restaurant de Markies