januari, 2017

12jan17:0023:00OKW Verkiezing Onderneming van het jaar 2016 / OKW Nieuwjaarsreceptie

Details evenement

Donderdag 12 januari 2017 a.s. organiseert de OKW haar Nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens deze avond vindt traditiegetrouw de verkiezing plaats van de OKWOnderneming van het jaar 2016.

De drie genomineerden strijden hier om de titel! Genomineerd zijn;

FERM WERK

WESTDAM NOTARISSEN

WOERDENS TECHNIEK TALENT

Al 65 jaar OKW! Omdat Ondernemers Kring Woerden in 2017 haar 65e verjaardag viert geven wij deze avond een extra feestelijk tintje!

Locatie De locatie voor de verkiezingen is dit jaar de evenementenhal van de Milandhof welke omgetoverd wordt tot een prachtige Pop Up eventlocatie. Rondom de Milandhof is voldoende parkeergelegenheid.

Programma 
Ook dit jaar hebben wij een mooi en verrassend programma voor u samengesteld.
In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen we tijdens dit programma met elkaar aan grote tafels zitten en wordt het entertainment afgewisseld met buffetten, de speech van de voorzitter en uiteraard de verkiezingen. Het programma gaat om 17.00 uur van start met een aperitief en gaan om 18.00 uur aan tafel. Wij verzoeken u dan ook om tijdig aanwezig te zijn zodat het programma niet wordt verstoord. Rond ± 22.30 uur zal het programma afgesloten worden met een toast op de winnaar en is er nog gelegenheid tot feliciteren, borrelen en napraten.

Aanmelden OKW leden kunnen zich tot 1 januari 2017 met max. 2 personen per bedrijf aanmelden op info@okwwoerden.nl. Wij verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Het is eventueel mogelijk om per bedrijf 2 personen extra aan te melden. De kosten hiervoor bedragen € 65,00 p.p.

Nog geen OKW lid? Bent u  ondernemer in Woerden? En nog geen lid maar wel interesse voor de OKW? Neem dan contact op met ons secretariaat info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Meer

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 23:00

Locatie

Milandhof – Zegveld