juni, 2017

01jun12:0014:00OKW Lunch met Arash Aazami

Details evenement

Het jaarthema voor de OKW verkiezing tot OKW Onderneming van het jaar 2017 is Toekomst gericht ondernemen.

Iemand die u hier alles over kan vertellen is Arash Azaami, spreker tijdens deze lunch.
De toekomst hoeft ons niet te overkomen. We kunnen er ook voor kiezen onze toekomst te maken. Wat als wij de wereld bouwen waar onze kinderen het liefst in zouden leven? Wat als de volgende generatie niet belast wordt met het opruimen van onze rommel, maar trots
voort kan bouwen op hetgeen wij achterlaten?
Arash Aazami (1977, systeeminnovator, logicus, ondernemer, muzikant en natuurliefhebber, opgegroeid met drie culturen en vier talen) neemt zijn publiek mee op reis door zijn gedachtenstromen, uitvindingen, wereldbeelden en persoonlijke anekdotes. Arash’ credo
is “dream.develop.do”. Met adviesbureau Kamangir verenigt hij wetenschap, filosofie en creativiteit, en helpt hij in Europa en daarbuiten de publieke en private sector context te geven aan de grote veranderingen die hen raken: energie, educatie, geld, data. Waar gaat het heen?
Wat is onze rol in de toekomst? Hoe kunnen wij bijdragen aan een nieuwe cultuur, een nieuwe economie en een nieuwe samenleving? Arash zoomt ver uit, om daarna in een flits weer tot concrete acties voor vandaag te komen. Wees voorbereid op nieuwe wereldbeelden!
Programma:
• 12.00 – 12.30 uur ontvangst
• 12.30 – 14.00 uur lunch en presentatie Arash Aazami
Aanmelden voor deze lunch kan op info@okwwoerden.nl. U kunt volstaan met een reply op dit bericht.
(aanmelden graag vóór 25 mei)

Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW lid? Heeft u wel interesse in onze vereniging? Wij nodigen u graag uit om tijdens deze bijeenkomst kennis te maken met de OKW! Neemt u in dat geval contact op met ons secretariaat info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Meer

Tijd

(Donderdag) 12:00 - 14:00

Locatie

Restaurant de Markies