oktober, 2019

08okt19:1521:30OKW Kennissessie "Meesterlijk Onderhandelen"

Details evenement

Op dinsdag 8 oktober organiseert de OKW een OKWKennissessie. U en uw medewerkers zijn hierbij van harte welkom!

Meesterlijk Onderhandelen
Iedere ondernemer heeft te maken met onderhandelingen. Hier komen verschillende belangen bij elkaar en vaak gaat het om meer dan alleen geld. Succesvol sturing geven aan een onderhandeling kan dan ook alleen indien u kennis over het onderhandelingsproces bezit en u bewust bent van uw eigen invloed hierop. Tijdens de interactieve kennissessie Meesterlijk Onderhandelen worden u de ‘in’s en out’s’ bijgebracht op het gebied van onderhandelen. Zo leert u o.a.:

• meer uit onderhandelingen te halen
• effectief invloed uit te oefenen
• enkele theoretische aspecten van het onderhandelingsproces;

De kennissessie wordt gegeven door Ino Derks (advocaat) en Amé Derks (advocaat & mediator). Beroepsmatig hebben zij beiden dagelijks te maken met onderhandelingen waarbij het hun taak is om voor de cliënt het beste uit de onderhandelingen te halen. Zij geven u graag een spreekwoordelijke kijk in hun keuken zodat u met de input van deze kennissessie zelf ook een meester in onderhandelen kunt worden.

Programma
19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Aanvang
21.00 uur Afsluiting

Locatie
Deze kennissessie wordt gehouden bij Rabobank Rijn & Veenstromen – Middellandse Zee 15 – Woerden.
Uw aanmelding ontvangen wij graag voor 1 oktober op info@okwwoerden.nl.

Leden van de OKW hebben per mail een uitnodiging ontvangen voor deze Kennissessie. Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW Lid? Neem dan contact op met info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking.

Meer

Tijd

(Dinsdag) 19:15 - 21:30

Locatie

Rabobank Rijn & Veenstromen