november, 2019

28nov17:0020:00OKW Café&Diner met Marianne Zwagerman

Details evenement

Schaamteloos & Onverschrokken Ondernemen

Dit credo van gastspreker Marianne Zwagerman staat centraal tijdens het OKW Diner op donderdag 28 november 2019. Tijdens een enerverende lezing worden de genomineerden voor de OKW Ondernemersprijs 2019 bekend gemaakt! 

Marianne is Innovatiestrateeg, schrijver, columnist en veelgevraagd mediacriticus. Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften.

Het werk van Marianne Zwagerman draait om verandering. “Weten waar je naartoe wilt en zorgen dat je er komt” is de rode draad in haar workshops en lezingen. In haar dagelijkse leven helpt Zwagerman bedrijven, vooral mediabedrijven, om hun toekomst vorm te geven en hun weg naar die toekomst succesvol te bepalen.

Het vertalen van dominante consumententrends naar vernieuwende businessmodellen, vernieuwende inhoud, vernieuwende manieren om de consument te bereiken. Ambitie is een ander belangrijk thema in het werk van Zwagerman.

Als succesvolle carrièrevrouw – ze was de eerste vrouwelijke directeur van de Telegraaf Media Groep – wil zij vrouwen inspireren om meer van hun werkende leven te maken en de lat hoger te leggen. In haar boek ‘Een webshop is geen carrière, ontsnap uit het mutsenparadijs’ geeft ze vrouwen op humorvolle wijze praktische adviezen op weg naar een succesvol leven, met de mondhoeken omhoog.

Voor haar carrière in de mediawereld was Zwagerman als Marketing- en Sales manager actief bij verschillende bedrijven in de autobranche. Een logisch vervolg op haar opleiding aan de IVA in Driebergen.

Marianne zal zorgen voor een inspirerende, humorvolle, soms confronterende lezing over verandering, innovatie, media en ambitie.

OKW leden ontvangen tijdig een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Bent u nog geen lid van de OKW maar heeft u wel interesse? Neem contact met ons op via info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Meer

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 20:00

Locatie

De Hall