juni, 2017

29jun17:3019:30OKW in Bedrijf bij MeetINoffice

Details evenement

 

Bij congres- en vergaderlocatie MeetINoffice staat innovatie en duurzaamheid centraal. Tijdens het OKW in bedrijf presenteert MeetINoffice de recente innovaties en wordt een inkijk gegeven in toekomstige innovaties.

Sinds begin 2017 beschikt de grootste ruimte van MeetINoffice over een enorm projectiescherm van 50m2  waarmee bij congressen en andere zakelijke bijeenkomsten worden voorzien van een unieke uitstraling. Tijdens het OKW in bedrijf krijgt u inzicht in de diverse mogelijkheden van deze techniek.

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor veel ondernemers. MeetINoffice heeft als ambitie om de footprint van de voedselconsumptie binnen de congres- en vergaderlocatie tot een minimum te beperken. Hoe MeetINoffice dit denkt te bereiken? De ambitieuze ideeën worden op 29 juni aan u gepresenteerd.

Programma

17.30 uur            Ontvangst met hapje en drankje

18.00 uur            Korte presentatie & rondleidingen

18.30 uur            Aangeklede netwerkborrel met hapjes en drankje op het dakterras

Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW lid? Maar wel interesse in onze evenementen? Neem dan contact op met ons secretariaat op info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking.

Meer

Tijd

(Donderdag) 17:30 - 19:30

Locatie

MeetINoffice