maart, 2017

23mar17:0019:00OKW in Bedrijf bij het 100 jarige Kalsbeek College Woerden

Details evenement

Donderdag 23 maart is er een OKWINBEDRIJF bij het Kalsbeek College in Woerden. Wij zijn dan te gast op de locatie Bredius, Burgemeester H.G. van Kempensingel 23.

Het Kalsbeek College viert dit jaar het 100-jarig bestaan en is blij ter gelegenheid hiervan de OKW-partners te mogen ontvangen.

Maar liefst een eeuw lang bereidt de school jonge mensen uit Woerden en omgeving voor op hun rol als volwassen deelnemer aan de samenleving van morgen. Het is mooi om te zien dat een flink aantal OKW-leden ooit als leerling het Kalsbeek College heeft doorlopen en zo de basis heeft gelegd voor het huidige ondernemerschap.

Het Kalsbeek College voelt zich verbonden met het bedrijfsleven. Leerlingen leren in deze tijd, vergeleken met vroeger, op meer plaatsen dan alleen in de school. Beroepsgerichte stages en maatschappelijke stages zijn hier voorbeelden van.

Programma:

17.00 – 17.30 uur Ontvangst

17.30 – 18.15 uur Presentatie Kalsbeek College, rondleiding door de school

18.15 – 19.00 uur Netwerkborrel met hapje en drankje

 

OKW leden kunnen zich voor 17 maart aanmelden op info@okwwoerden.nl .

Bent u nog geen OKW lid en ondernemer in de gemeente Woerden en heeft u interesse in onze bijeenkomsten? Stuur ons dan een mail wij informeren u graag over de mogelijkheden een keer  te gast te zijn bij een van onze bijeenkomsten.

Meer

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 19:00

Locatie

Kalsbeek College Locatie Bredius