Werkzaamheden kruising Hollandbaan – Waardsebaan

Werkzaamheden kruising Hollandbaan – Waardsebaan

In opdracht van de gemeente Woerden voert VAN WIJK beton, weg- en waterbouw werkzaamheden uit aan de kruising Hollandbaan – Waardsebaan. Deze starten op 26 augustus en zijn gepland tot begin maart 2020.

Zij streven ernaar dat het verkeer zo veel mogelijk van de kruising gebruik kan blijven maken. Daarom wordt er gewerkt in fases, waarbij steeds andere delen van de kruising worden afgesloten. Als er een richting geheel afgesloten moet worden zal het verkeer middels omleidingsroutes omgeleid worden. Alle woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag t/m vrijdag van 07.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds. De werkzaamheden kunnen mogelijk geluidhinder opleveren, zij proberen dit tot een minimum te beperkten maar vragen hiervoor uw begrip.

Mocht u vragen hebben over de uitvoering en de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer J. Nuis die de uitvoering van de werkzaamheden begeleidt. Hij is bereikbaar via de mail jnuis@vanwijknieuwegein.nl of telefonisch op 030 – 6061555. Vanaf 26 augustus is ook de App “Van Wijk Projecten”te downloaden in de app-store. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.woerden.nl.X