Uw Officemanager.NL nieuw OKW lid!

Uw Officemanager.NL nieuw OKW lid!

Mijn naam is Gonne-Marieke Kroon-Lamers, geboren op 1 november 1971 in Amersfoort en sinds 1997 Woerdense. Ik ben de trotse moeder van twee zonen Luuk en Mitchell en gelukkig getrouwd met Erwin Kroon.

Sinds 16 oktober 2008 ben ik de trotse eigenaar van Uw Officemanager.NL, het bedrijf dat ondernemers kan helpen met werkzaamheden op het gebied van secretariaat, financiële administratie, online marketing en eventmanagement. Ik neem graag die taken over die ondernemers afleiden van hun corebusiness.

Al bijna tien jaar help ik met mijn bedrijf Uw Officemanager.NL ondernemers met langere of kortstondige opdrachten. Hierbij komen zowel mijn HEAO studie, mijn werkervaring in dienstverband en als ondernemer en ook mijn wil om ondernemers te helpen, samen. Ik vind het erg leuk om zaken te regelen, te organiseren en mensen te ontzorgen.

Als ik niet met mijn werk bezig ben, vind ik het leuk om te ontspannen met mijn gezin. Verder ga ik graag naar de sportschool, lekker uiteten, naar de film en naar het theater. Ook ben ik erg blij met een avondje op de bank of een lekker glas wijn op een terras.X