Tony’s Chocolonely komt naar Woerdense Beursvloer

Tony’s Chocolonely komt naar Woerdense Beursvloer

Bedrijven die naast een focus op geld verdienen óók een sterke wil hebben om bij te dragen aan de maatschappij, zijn succesvoller en winstgevender dan bedrijven die dat niet doen. Tony’s Chocolonely,  misschien wel het meest bekende en aansprekende voorbeeld, komt 7 oktober naar Woerden. Voorafgaand aan de beursvloer spreekt Ynzo van Zanten over slaafvrije chocolade, leiderschap en betrokken ondernemen. De spanningen én de winst die dat oplevert. De talk van Ynzo van Zanten wordt een fijne hersenmassage over hoe een klein bedrijf een deuk kan slaan in de gevestigde industrie. Hoe je als consument zelf bepalend bent. Bij elke aankoop kun jij kiezen voor een betere wereld. Consumenten, retailers en producenten kunnen samen het verschil maken. Waarmee bedrijven impact maken maakt in wezen niet uit. Ook daarover gaat zijn talk.

Ynzo van Zanten is econoom, ondernemer en initiatiefnemer van Green Inc. Hij adviseert en motiveert organisaties op het gebied van communicatie en verantwoord ondernemen. Ynzo is (gast-)docent aan de UvA en de TU Delft. Inmiddels is hij Choco Evangelist van Tony’s Chocolonely en verspreidt hij het verhaal van de chocolademakers met een missie.

Aanmelden voor de beursvloer (incl. talk) om 16.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis kan via www.beursvloerwoerden.nl.

 X