Schakel Woerden nieuw OKW lid

Schakel Woerden nieuw OKW lid

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur Alex Schakel is al de derde generatie die aan het stuur zit. De familie is al bijna 100 jaar Ford-dealer.

Sinds mei 2015 is Schakel Woerden de nieuwste vestiging binnen de Schakel Autogroep. Dit is een ideale toevoeging aan ons rayon. Vestigingsmanager Elbert van Voorden staat altijd voor u klaar als het gaat om personen en bedrijfsauto’s. Voor al uw servicevragen kunt u bij Aftersales manager Arjen Vos terecht. Elbert en Arjen komen allebei uit de regio Woerden, lokale contacten vinden wij erg belangrijk.

 

De eerste helft volgend jaar zullen wij ons pand verbouwen en onze showroom vergroten. Zo kunnen wij nog beter onze klanten bedienen en onze nieuwste technieken presenteren.

Met vestigingen in Leidsche Rijn (FordStore), Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Schoonhoven en Krimpen aan den IJssel  een van de grootste Ford Dealers in de randstad. Dit zijn allemaal stuk voor stuk unieke vestigingen die samen sterk en succesvol zijn in de Schakel Autogroep.

Komt u gerust eens langs bij onze locatie op industrieterrein Barwoutswaarder voor de vertrouwde Ford service.

Wij hopen snel met u kennis te maken op een van de activiteiten van het OKW.X