Samen voor Woerden organiseert seminar “Goed werkgeverschap loont!”

Samen voor Woerden

Samen voor Woerden organiseert seminar “Goed werkgeverschap loont!”

Minder uitval en loyalere gemotiveerde medewerkers. Dat is het streven van elke werkgever. Maar hoe zorg je hiervoor als een op de zes werkenden mantelzorger is en 20% van hen combinatiedruk ervaart? Over dit vraagstuk organiseren Samen voor Woerden en Gemeente Woerden op 26 september in samenwerking met Werk & Mantelzorg, MVO Nederland en BlijWerkt het seminar ‘Goed werkgeverschap loont!’. Sprekers gaan in op nut en noodzaak van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Hoe kom je tot duurzame(re) inzetbaarheid van medewerkers en vooral wat levert een zorgvriendelijke bedrijfscultuur op? Lagere kosten door minder verloop, hogere productiviteit en een betere kwaliteit.

Onder leiding van dagvoorzitter Liane den Haan (directeur bestuurder bij ANBO) komen voorlichters en voorlopers op het gebied van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid aan het woord. Zij delen ervaringen, successen en valkuilen en reiken praktische tips en tools aan.

Aan het eind van het seminar ontvangt een Woerdense werkgever de Mantelzorg Erkenning.

Meer informatie en aanmelden voor deze inspiratiemiddag voor ondernemers, HR-managers en iedereen die geïnteresseerd is in vitaliteit, verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid van medewerkers op https://samenvoorwoerden.nl/2017/05/03/26-september-seminar-goed-werkgeverschap-loont/

Klikt u hier voor de flyer “Goed wergeverschap loont”X