OKW NIEUWJAARSBIJEENKOMST

OKWlunch met Ruud Koornstra

OKW NIEUWJAARSBIJEENKOMST

Donderdag 11 januari 2018 organiseert de OKW haar Nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens deze avond vindt de verkiezing  van de OKWOnderneming van het jaar 2017 plaats.

Welk bedrijf wint die felbegeerde OKW Ondernemersprijs? Genomineerd zijn

ABS Autoherstel Ad de Goey 

Bolton Groep 

Groenendijk Bedrijfskleding 

Drie prachtige Woerdense familiebedrijven, genomineerd omdat zij in 2017 hebben laten zien klaar te zijn voor de toekomst!

Locatie De locatie voor de verkiezingen is ook dit jaar de evenementenhal van de Milandhof welke omgetoverd wordt tot een prachtige Pop Up eventlocatie. Rondom de Milandhof is voldoende parkeergelegenheid.

Programma
dit jaar hebben wij een mooi, verrassend en toekomstgericht programma voor u samengesteld! Het programma gaat om 17.00 uur van start. Wij verzoeken u dan ook om tijdig aanwezig te zijn. Rond 22.00 uur zal het programma afgesloten worden met een toast op de winnaar en is er gelegenheid tot feliciteren, borrelen en napraten.

Aanmelden OKW leden kunnen zich tot 1 januari 2018 met max. 2 personen per bedrijf aanmelden op info@okwwoerden.nl. Wij verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Het is eventueel mogelijk om per bedrijf 2 personen extra aan te melden. De kosten hiervoor bedragen € 65,00 p.p.

Nog geen OKW-lid? Bent u  ondernemer in Woerden en nog geen OKW-lid maar heeft u wel interesse voor de OKW? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@okwwoerden.nl en vraag naar de mogelijkheden.

 

 X