OKW Verkiezingen van start!

OKW Verkiezingen van start!

Donderdag 10 januari 2019 organiseert de Ondernemerskring Woerden de verkiezing van de  OKWOnderneming van het jaar 2018. Wie gaat er met de OKW Ondernemersprijs 2018 naar huis? Wie vindt u dat in aanmerking komt voor een nominatie voor deze prijs? Laat het ons weten!

Stuur nu uw voordracht voor een nominatie in
Kent u succesvolle ondernemers die in aanmerking komen voor de OKW Ondernemersprijs 2018? Voor deze verkiezing zijn we op zoek naar ondernemers die opvallen! Opvallen kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door grote lokale betrokkenheid, onderscheidend vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst. 

Uw reactie
Wij ontvangen uw reactie graag vóór 23 oktober op verkiezing@ondernemersprijswoerden.nl.

In deze reactie geeft u samen met een motivatie aan welk in de gemeente Woerden gevestigd bedrijf u voordraagt voor een nominatie. Alle bedrijven kunnen worden voorgedragen, ook niet OKW leden.  Motivaties die goed aansluiten bij de gestelde criteria plaatsen wij in de lijst van kanshebbers op onze website en brengen wij onder de aandacht van de stemmers. Voordrachten zonder motivatie kunnen wij niet in behandeling nemen. De drie bedrijven met de meeste stemmen worden genomineerd en strijden op 10 januari 2019 om de titel.

Procedure
In de week van 30 oktober ontvangt u per mail de uitnodiging tot stemmen, met daarin een uitleg over de procedure! Winnaars van de voorgaande 5 jaar; Verweij Houttechniek, Event Support Holland, Purple Haze Sound & Lights, Het Woerdens Techniek Talent en Groenendijk Bedrijfskleding kunnen niet worden voorgedragen. 

Verkiezing
Op donderdag 10 januari 2019 vindt tijdens de OKW nieuwjaarsreceptie de verkiezing plaats. Het wordt weer een bijzondere avond die u zeker niet mag missen. Noteert u deze datum vast in uw agenda. Een officiële uitnodiging volgt.

 X