OKW Verkiezingen van start!

okw-ondernemersprijs-woerden

OKW Verkiezingen van start!

Op donderdag 11 januari 2018 organiseert de Ondernemerskring Woerden de verkiezing van de OKWOnderneming van het jaar 2017. Wie gaat er dit jaar met deze prestigieuze titel naar huis? Het verkiezingsthema is dit jaar:

‘Toekomstgericht Ondernemen’ 

De wereld en de omgeving waarin u onderneemt verandert razendsnel. We bevinden ons momenteel aan de vooravond van de zogenaamde vierde industriële revolutie. Men spreekt wel van: “Industrie 4.0”. Volgens de experts wordt dit de grootste verandering ooit met ingrijpende consequenties voor de arbeidsmarkt en businessmodellen. Menselijke organen en onderdelen kunnen 3D-geprint worden, robots nemen werk uit handen, mensen en machines zullen 24/7 met elkaar via het internet verbonden zijn en het klimaatakkoord van Parijs maakt ons bewust van de noodzaak van een Circulaire Economie!  “Science fiction van vandaag is de realiteit van morgen”, stelt dr. André Kuipers.  

Als ondernemer heeft u geen keuze. U moet mee met deze ontwikkelingen. Mensen verwachten meer maatwerk en meer service, zogenaamde ‘smart factory’: slimme productie en dienstverlening.  Samen integraal, duurzaam en flexibel ondernemen hoort hierbij. En zoals bij iedere verandering biedt deze revolutie kansen!

De kandidaten voor de titel OKW onderneming van het jaar 2017 zijn bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid, personeelsbeleid, circulaire economie en bedrijven die op een andere wijze de nieuwe economische tijden als kans benutten.

U kunt uw bedrijf of een collega ondernemer nu voordragen voor een nominatie!

Kent u ondernemers die uitblinken in het ‘Toekomstgericht Ondernemen’? Laat het ons weten! Als u vindt dat een van uw collega ondernemers beslist de aandacht verdient van de stemmers kunt u een collega ondernemer voordragen. Ook niet-OKW leden kunnen worden voorgedragen. 

Is het thema ‘Toekomstgericht Ondernemen’ U op het lijf geschreven?  Laat het ons weten! Het is niet altijd bij iedereen bekend wat collega ondernemers doen en waar zij mee bezig zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ons en de andere OKW leden te laten weten op welke manier u uitblinkt in het thema ‘Toekomstgericht ondernemen’.

Uw reactie Wij ontvangen uw reactie graag vóór 27 oktober op info@okwwoerden.nl. In deze reactie geeft u in het kort aan welk in de gemeente Woerden gevestigd bedrijf u aanbeveelt en waarom u denkt dat het thema ‘Toekomstgericht Ondernemen’ hen op het lijf geschreven is en dus niet mag ontbreken in de lijst van de genomineerden. Motivaties die goed aansluiten bij het thema plaatsen wij in de lijst van kanshebbers op onze website en brengen wij onder de aandacht van de stemmers.

De drie bedrijven met de meeste stemmen worden genomineerd en strijden op 11 januari om de titel.

Stemprocedure In de week van 30 oktober ontvangt u per mail de uitnodiging tot stemmen, met daarin een uitleg over de procedure! Winnaars van voorgaande 5 jaar; Woerden.TV, Verweij Houttechniek, Event Support Holland, Purple Haze en het WTT kunnen niet worden voorgedragen. 

Verkiezing Op donderdag 11 januari 2018 vindt tijdens de OKW nieuwjaarsreceptie de verkiezing plaats. Ook dit jaar zorgen we voor een OKWPop Up Event Locatie die voldoende ruimte biedt voor u allen. Het wordt weer een bijzondere avond die u zeker niet mag missen. Noteert u deze datum vast in uw agenda. Een officiële uitnodiging volgt.

Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 X

1

Attach Id ( 18267 ) not integer for post_thumbnail 18259

1

Attach Id ( 19725 ) not integer for post_thumbnail 19658

1

Attach Id ( 19969 ) not integer for post_thumbnail 19860

1

Attach Id ( 20615 ) not integer for post_thumbnail 20344