OKW in Bedrijf bij vernieuwd ABS Autoherstel Ad de Goey

OKW in Bedrijf bij vernieuwd ABS Autoherstel Ad de Goey

Donderdag 7 juni a.s. is het tijd voor een kijkje achter de schermen bij het vernieuwde ABS Autoherstel Ad de Goey.

ABS Ad de Goey is een 52 jaar jong bedrijf in autoherstel. Autoruit, kras of een grotere carrosserieschade? Ad, Albèrt en hun team lossen het op.

Recentelijk heeft dit bedrijf een omvangrijke verbouwing achter de rug. Het bedrijfspand en de ontvangstruimten zijn fors uitgebreid en  voldoen aan de eisen voor de toekomst. De spuitcabines zijn aangepast aan de moderne en energiezuinige toekomsteisen.

Bovendien is het hele pand voorzien van slimme duurzame toepassingen. Het pand is extra geïsoleerd, het dak voorzien van ruim 700 M2 zonnepanelen, de vloer bekleed met kunststof-tegels van gerecycled PVC, de traditionele verwarming vervangen door warmtepompen en alle verlichting is vervangen door LED.

Met deze verbouwing streeft het bedrijf, naast een capaciteitsvergroting van ruim 30% en een energiereductie van 70%, vooral naar een ideale omgeving voor haar klanten en medewerkers.

U bent van harte welkom voor een kennismaking met hét schadebedrijf van de toekomst!

Programma:
17.00 – 17.30 uur ontvangst
17.30 – 18.00 uur korte presentatie & Rondleidingen
18.00 – 19.00 uur netwerkborrel

Adres: Rietdekkersweg 3 – 3449 JC Woerden.

Aanmelden:
OKW leden ontvangen per mail een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Bent u ondernemer in Woerden en nog geen OKW lid? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking met onze vereniging tijdens dit interessante bedrijfsbezoek. Vraag naar de mogelijkheden op info@okwwoerden.nl.

 X