Nieuwe naam: SDO/VerzuimVitaal gaat verder als SDO/BlijWerkt

Nieuwe naam: SDO/VerzuimVitaal gaat verder als SDO/BlijWerkt

SDO/VerzuimVitaal heeft een nieuwe naam. De korfbalvereniging gaat voortaan door het leven als SDO/BlijWerkt. Sinds vijf jaar worden SDO gesponsord door de Kamerikse arbodienstverlener. Dus toen de sponsor in mei zijn naam veranderde, ging de korfbalvereniging daarin mee.

Naamsponsor

Het is bijna vijf jaar geleden dat korfbalvereniging SDO uit Kamerik arbodienstverlener VerzuimVitaal als naamsponsor aan zich wist te binden. Deze samenwerking is de afgelopen jaren een succes gebleken en inmiddels is SDO/VerzuimVitaal een begrip. In mei 2017 heeft VerzuimVitaal haar naam gewijzigd in BlijWerkt.

Contract verlengd

Hierdoor zal ook de naam van SDO/VerzuimVitaal wijzigen. Vanaf komend seizoen zal de Kamerikse korfbalclub daarom SDO/BlijWerkt heten. Deze wijziging moet nog officieel worden goedgekeurd door het KNKV; de aanvraag hiervoor zal deze week worden ingediend. Het bestuur van de korfbalvereniging meldt daarnaast dat het contract van de vereniging met BlijWerkt tot en met 2020 is verlengd. Hierdoor zal SDO/BlijWerkt hopelijk snel ook een begrip zijn voor de komende jaren.

Foto: Archief Woerden.TV / Alex de Kuijper X