Jan van Setten spreker bij OKW in Bedrijf – Autocentrum van Vliet op 11 april

OKW Woerden Autocentrum van Vliet

Jan van Setten spreker bij OKW in Bedrijf – Autocentrum van Vliet op 11 april

 

Tijdens deze bijeenkomst spreekt Jan van Setten. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, is één van zijn lijfspreuken. Een geweldige spreker en auteur in  gedrags-verandering, klantgerichtheid en leiderschap. Jan stuurt u geïnspireerd naar huis met eye-openers die direct toepasbaar zijn. Maar bovenal gaat hij u vermaken met zijn heerlijke mix van inhoud en humor. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken en het mooie Autocentrum van Vliet achter de schermen te bekijken.

Ook is er die middag een OKWKennissessie: Vol gas voor elektriciteit of waterstof? hoe ziet de toekomst eruit?
In hoog tempo komen de elektrische auto’s op ons af. Is dit al het moment om over te stappen? Hoe ontwikkelt zicht de infrastructuur die nodig is om elektrisch rijden mogelijk te maken? Welke rol speelt waterstof in deze hele discussie. Hoe ontwikkelen fiscale voordelen -zoals bijtellingskorting en milieu investeringsaftrek- zich in de komende jaren? Wat zijn voor een ondernemer slimme duurzame investeringen wanneer het gaat om mobiliteit?

OKW leden hebben per mail een uitnodiging voor dit event ontvangen.

Bent u ondernemer in Woerden en nog geen lid van de OKW? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken tijdens een van onze bijeenkomsten. Dit kan op info@okwwoerden.nl.X