Het bestuur

Het bestuur

OKW-Thorgerd-van-Veldhuijzen

Thorgerd van Veldhuijzen

Voorzitter

Eigenaar Adviesgroep Veko B.V. & mede- eigenaar van Veldhuijzen Campfens. Thorgerd is voorzitter van de OKW en houdt zich bezig met algemene zaken. Is verantwoordelijk voor de contacten met de lokale en regionale overheden. Hij vertegenwoordigt de OKW in het POVW – platform ondernemers verenigingen Woerden en in het PBUW – platform bedrijven Utrecht West.  

OKW-Rolf-Verschure

Rolf Verschure

Bestuurslid

Vennoot bij Lekx Kok & Geerlofs accountant en ondernemende Woerdenaar. Is als bestuurslid betrokken bij diverse OKW activiteiten zoals de samenwerking met andere ondernemersverenigingen en de gemeente Woerden in het POVW. Daarbij ligt zijn focus vooral op de dossiers; transformatie Middelland Noord en herstructuering & ruimte voor Woerden. Daarnaast zorgt hij voor de aansturing van de financiële adminstratie. 

OKW-Bas-Kleinveld

Bas Kleinveld

Secretaris

Eigenaar van Studio Campo | creatieve communicatie. Bas is de secretaris van de OKW en houdt zich binnen het bestuur bezig met de communicatie van de OKW, de organisatie van de OKW Kennissessies en van het nieuwjaarsevenement. Daarnaast is hij één van de initiatiefnemers van OKW Next Generation.

OKW-Cees-van-Ramselaar

Cees van Ramselaar

Penningmeester

Eigenaar van Toyota Van Ramselaar.

Naast het penningmeesterschap is Cees betrokken bij het dossier Verkeersvisie 2030. In deze visie,  welke tot stand is gekomen met inbreng van inwoners en ondernemers, zijn de ambities, thema’s en doelstellingen voor het verkeer in, om en naar Woerden weergegeven.  

OKW-Ame-Derks

Amé Derks

Bestuurslid

Advocaat en mediator, verbonden aan Derks advocaten en adviseurs.

Amé is algemeen bestuurslid en houdt zich binnen het bestuur bezig met het dossier Arbeidsmarkt waarbij de focus ligt op de aansluiting onderwijs/arbeidsmarkt. Daarnaast

is zij betrokken bij de samenstelling van de evenementenkalender en is zij één van de initiatiefnemers van OKW Next Generation.

OKW-Wim-Stouthart

Wim Stouthart

Kandidaat bestuurslid

Samen met zijn zoon Arjan Stouthart is hij eigenaar van Stonecold Airconditioning. In september 2019 is Wim gestart als kandidaat bestuurslid bij de OKW. Tijdens de Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering in maart 2020 wordt hij voorgedragen als algemeen bestuurslid. Wim houdt zich binnen de OKW momenteel vooral bezig met het dossier duurzaamheid.

OKW-Monique-van-Breukelen

Monique van Breukelen

Secretariaat

Ondersteunt het bestuur en de vereniging in al haar activiteiten. Dit varieert van het voorbereiden van bestuursvergaderingen tot de communicatie met de leden en de organisatie van alle OKW bijeenkomsten.

X