Het bestuur

Het bestuur

OKW-Thorgerd-van-Veldhuijzen

Thorgerd van Veldhuijzen

Voorzitter

Eigenaar Adviesgroep Veko B.V. & mede- eigenaar van Veldhuijzen Campfens. Thorgerd is voorzitter van de OKW en houdt zich bezig met algemene zaken. Is verantwoordelijk voor de contacten met de lokale en regionale overheden. Hij vertegenwoordigt de OKW in het POVW – platform ondernemers verenigingen Woerden en in het PBUW – platform bedrijven Utrecht West.  

OKW-Bas-Kleinveld

Bas Kleinveld

Secretaris

Eigenaar van Studio Campo | creatieve communicatie. Bas is de secretaris van de OKW en houdt zich binnen het bestuur bezig met de communicatie van de OKW, de organisatie van de OKW Kennissessies en van het nieuwjaarsevenement. Daarnaast is hij één van de initiatiefnemers van OKW Next Generation.

OKW-Cees-van-Ramselaar

Cees van Ramselaar

Penningmeester

Eigenaar van Toyota Van Ramselaar.

Naast het penningmeesterschap is Cees betrokken bij het dossier Verkeersvisie 2030. In deze visie,  welke tot stand is gekomen met inbreng van inwoners en ondernemers, zijn de ambities, thema’s en doelstellingen voor het verkeer in, om en naar Woerden weergegeven.  

Marien Groenendijk

Marien Groenendijk

Kandidaat bestuurslid

Voormalig algemeen directeur Groenendijk Bedrijfskleding.
Sinds 1 januari heeft hij zijn functie van algemeen directeur overgedragen aan Jaap Groeneweg. Op dit moment is hij bezig met een aantal start-ups, maar ook samen met een aantal andere Europese bedrijven bezig met een door de EU gesubsidieerd onderzoek naar de ontwikkeling van circulaire bedrijfskleding.  Sinds september werkt Marien mee in het OKW bestuur om alvast zicht te krijgen op alle onderwerpen die op dit moment spelen. In de ALV van 2021 wordt hij voorgedragen als bestuurslid.

OKW-Ame-Derks

Amé Derks

Bestuurslid

Advocaat en mediator, verbonden aan Derks advocaten en adviseurs.

Amé is algemeen bestuurslid en houdt zich binnen het bestuur bezig met het dossier Arbeidsmarkt waarbij de focus ligt op de aansluiting onderwijs/arbeidsmarkt. Daarnaast

is zij betrokken bij de samenstelling van de evenementenkalender en is zij één van de initiatiefnemers van OKW Next Generation.

OKW-Wim-Stouthart

Wim Stouthart

Bestuurslid

Samen met zijn zoon Arjan Stouthart is hij eigenaar van Stonecold Airconditioning.  Wim houdt zich binnen de OKW vooral bezig met het dossier duurzaamheid. Daarnaast is hij betrokken bij de dossiers Poort van Woerden en Middelland Noord. Ook zit Wim samen met een aantal betrokken OKW-leden in de nieuwe ledencommissie.

OKW-Monique-van-Breukelen

Monique van Breukelen

Bestuursassistent

Ondersteunt het bestuur en de vereniging in al haar activiteiten. Dit varieert van het voorbereiden van bestuursvergaderingen tot de communicatie met de leden en de organisatie van alle OKW bijeenkomsten.

X