Het bestuur

Het bestuur

OKW Bestuur David Verweij

David Verweij

Voorzitter

(Mede) eigenaar van Verweij Houttechniek. David is voorzitter van de OKW en houdt zich bezig met algemene zaken. Is verantwoordelijk voor de contacten met de lokale overheden en regionale verbanden hiertoe vertegenwoordigt hij  de OKW in het POVW – platform ondernemers verenigingen Woerden en in het platform bedrijven Utrecht west.

okw-woerden-bestuur-Thorgerd-van-Veldhuijzen

Thorgerd van Veldhuijzen

Bestuurslid

Mede-eigenaar van Van Veldhuijzen Campfens administratieve en fiscale dienstverlening. Thorgerd is als bestuurslid naast de algemene dossiers betrokken bij de contacten binnen het Platform Bedrijven Utrecht West en de organisatie van de OKW Ondernemersprijs.  

okw woerden bestuur Heidi

Heidi van Woudenberg

Penningmeester

Directievoorzitter Rabobank Rijn & Veenstromen. Heidi is de penningmeester en houdt zich bezig met de thema’s circularie economie, duurzaamheid, regionale betrekkingen en de visie voor Woerden 2030.

OKW Bestuur Rolf Verschure

Rolf Verschure

Bestuurslid

Vennoot bij Lekx Kok & Geerlofs accountant en ondernemende Woerdenaar. Is als bestuurslid betrokken bij diverse OKW activiteiten zoals de samenwerking met andere ondernemersverenigingen en de gemeente Woerden in het POVW. Daarbij ligt zijn focus vooral op de dossiers; transformatie Middelland Noord en herstructuering & ruimte voor Woerden. Daarnaast zorgt hij voor de aansturing van de financiële adminstratie. 

OKW Bestuur Bas Kleinveld

Bas Kleinveld

Secretaris

Eigenaar van Studio Campo | ontwerp & reclame. Bas is de secretaris van de OKW en houdt zich binnen het bestuur bezig met de communicatie van de OKW en de organisatie van de OKW Kennissessies.

OKW Bestuur Monique van Breukelen

Monique van Breukelen

Secretariaat

Ondersteunt het bestuur en de vereniging in al haar activiteiten. Dit varieert van het voorbereiden van bestuursvergaderingen tot de communicatie met de leden en de organisatie van alle OKW bijeenkomsten.

X