Het bestuur

Het bestuur

OKW Bestuur David Verweij

David Verweij

Voorzitter

(Mede) eigenaar van Verweij Houttechniek. David is voorzitter van de OKW en houdt zich bezig met algemene zaken. Is verantwoordelijk voor de contacten met de lokale overheden en regionale verbanden hiertoe vertegenwoordigt hij  de OKW in het POVW – platform ondernemers verenigingen Woerden en in het platform bedrijven Utrecht west.

OKW Bestuur Ineke van Meines

Ineke van Meines

Secretaris

Advocaat/partner van La Gro Advocaten. Ineke is de secretaris van de OKW en houdt zich bezig met de organisatie van diverse OKW-bijeenkomsten (o.a. de kennissessies en de verkiezing van ondernemer van het jaar).

okw woerden bestuur Heidi

Heidi van Woudenberg

Penningmeester

Directievoorzitter Rabobank Rijn & Veenstromen. Heidi is de penningmeester en houdt zich bezig met de thema’s circularie economie, regionale betrekkingen en de visie voor Woerden 2030.

OKW Bestuur Rolf Verschure

Rolf Verschure

Bestuurslid

Vennoot bij Lekx Kok & Geerlofs accountant en ondernemende Woerdenaar. Is als bestuurslid betrokken bij diverse OKW activiteiten zoals samenwerking en verbinden met andere ondernemersverenigingen in de gemeente Woerden, de OKW ondernemer van het jaar verkiezingen, aansturen financiële administratie, samenwerking gemeente o.a. Woerden Werkt en voorzitter van de leden commissie.

OKW Bestuur Bas Kleinveld

Bas Kleinveld

Bestuurslid

Eigenaar van Studio Campo | ontwerp & reclame. Bas houdt zich binnen het bestuur bezig met de communicatie van de OKW en de organisatie van de OKW Kennissessies.

OKW Bestuur Monique van Breukelen

Monique van Breukelen

Secretariaat

Ondersteunt het bestuur en de vereniging in al haar activiteiten. Dit varieert van het voorbereiden van bestuursvergaderingen tot de communicatie met de leden en de organisatie van alle OKW bijeenkomsten.

X