Van der Heijden slaat beursgong

Van der Heijden slaat beursgong

OKW Ondernemer van het jaar, André van der Heijden, heeft donderdag 2 juni aan het einde van de dag met een ferme klap op de beursgong de Amsterdamse beurs mogen sluiten.

Een grote groep Woerdense ondernemers bezocht  Beursplein 5 voor het OKW In Bedrijf. Op uitnodiging van de Nederlandse Betaal & Wisselmaatschappij (NBWM) kregen ze een exclusief kijkje in het hart van de financiële wereld. NBWM verzorgt als financieel dienstverlener valutatransacties voor bedrijven welke een hoger rendement leveren dan op de traditionele werkwijze.
“Het is leuk dat we dit voor Woerden kunnen doen. De NBWM heeft een grote affiniteit met Woerden. Zo werken we met ons bedrijf nauw samen met Netrex uit Woerden en het leek ons leuk om Woerden eens naar Amsterdam te halen.”, aldus Pieter Jan Datema van NBWM.”
Voor Andre van der Heijden was het afsluiten van de beurs een verrassing.
“Het was eigenlijk best spannend. Het afslaan moet op de seconden nauwkeurig en hard genoeg gebeuren. Het besef dat je de handel op de beurs daarmee stopt is indrukwekkend.’ , aldus André van der Heijden. De ondernemer van het jaar vond het bezoek aan Amsterdam leerzaam. “De rondleiding en presentaties waren leerzaam en informatief. Om op deze manier  een kijkje in economische hart van Nederland te nemen was prima.”
De OKW in bedrijf bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden. Meer weten over de OKW of lid worden? Mail dan naar info@okwwoerden.nl [1]. of kijk op de website van de OKW.X