Gasterij de Milandhof winnaar OKW Ondernemersprijs 2018

Gasterij de Milandhof winnaar OKW Ondernemersprijs 2018

Gasterij de Milandhof winnaar OKW Ondernemersprijs 2018

Donderdag 10 januari streden drie Woerdense ondernemers om de titel van OKW Onderneming van het Jaar.

De genomineerde ondernemers BluePrint Automation, BRN Brandbeveiling en Gasterij de Milandhof hielden ieder een krachtige 3 minuten pitch waarin zij hun bedrijf presenteerden aan de 280 aanwezige  OKW-leden. Ter plekke mochten de leden met hun stem de onderneming van het jaar kiezen. Dit jaar kwamen bedrijven die opvallen door lokale betrokkenheid, onderscheidende vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst in aanmerking voor een nominatie.

Gasterij de Milandhof, het Zegveldse partycentrum dat een paar jaar geleden ook het mooie concept restaurant ‘Spies en Spijs’ lanceerde, staat onder de bezielende leiding van Lauw en Wil Uittenbogaard.

Lokale betrokkenheid staat in dit bedrijf hoog in het vaandel. De vele commerciële activiteiten vormen de basis voor het behoud van de functie van het van oudsher lokale dorpshuis van Zegveld. De vele plaatselijke verenigingen verzorgden samen met de plaatselijke fanfare het mooie slotstuk van de winnende pitch. Deze overwinning is een kroon op het werk van de familie Uittenboogaard én hun medewerkers!

Bekijk hier de foto’sX