Cees van Ramselaar – kandidaat bestuurslid

Cees van Ramselaar – kandidaat bestuurslid

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in maart 2019 vinden er wisselingen plaats binnen het OKW bestuur. Voorzitter David Verweij en bestuurslid Rolf Verschure nemen beiden, na ruim 6 jaar, afscheid van het OKW bestuur. Twee kandidaten worden door ons voorgedragen om deel te nemen in het bestuur, dit zijn Cees van Ramselaar – Toyota van Ramselaar & Amé Derks – Derks Advocaten en Adviseurs. Om goed voorbereid aan deze functie te kunnen beginnen en voldoende kennis te hebben van de diverse dossiers waar wij ons als OKW voor ondernemend Woerden voor inzetten zijn zij inmiddels gestart als kandidaat bestuurslid. Hierbij stelt Cees zich graag aan u voor;

Cees van Ramselaar – Toyota van Ramselaar – 57 jaar 

Ik ben geboren en getogen in Woerden. Woon samen met Angela en heb een lieve dochter Kim. Nadat ik de middelbare school heb afgerond ben ik naar de IVA Driebergen Business School gegaan. Van 1980 tot januari 1982 stonden de deuren open bij Ad de Goey Autoschade om in deze branche ervaring op te mogen doen. Ik kwam binnen zonder kennis voor het vak, maar kijk nog steeds terug op alles wat ik bij Ad de Goey sr. heb mogen leren en ervaren. En daar ben ik Ad nog steeds dankbaar om.

Daarna maakte ik de stap naar het bedrijf van mijn vader Martin van Ramselaar om daar als verkoper op de loonlijst te komen. Dit was nog op de locatie van de Utrechtsestraatweg. Mijn vader heeft geen enkele druk uitgevoerd om het bedrijf over te nemen, maar daar werd ik, door het plezier in mijn werk, steeds enthousiaster over. Uiteindelijk startte rond mijn dertigste het overnametraject van het Toyota dealerbedrijf. Mijn opa zou erg blij zijn geweest, als hij had kunnen meemaken dat de 3e generatie aan het roer stond. Omdat de ruimte op de vorige locatie te krap werd, heb ik in 1997 een nieuw pand laten bouwen aan de Straat van Gibraltar, waar we nog steeds gevestigd zijn.

Het werkplezier haal ik uit het kunnen functioneren als ondernemer en werkgever, én door diverse takken van sport in te zetten die nodig zijn voor het laten renderen en continueren van het dealerbedrijf. Daarbij is de oprechte belangstelling in de mens achter de klant en de medewerkers van enorm belang. Verder vervul ik al jaren diverse bestuursfuncties binnen de Toyota dealervereniging. Daar heb ik geleerd met collega bestuursleden en het management van onze importeur samen te werken om uiteindelijk de gezamenlijke belangen te behartigen van de Toyota dealerorganisatie en haar klanten (gasten). Een bijdrage leveren aan en voor de Woerdense gemeenschap en in het bijzonder het ondernemersland, is voor mij een belangrijke drijfveer om binnen het bestuur van de OKW een rol te vervullen.

 

 

 

 X