Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing door MKB & VNO-NCW

Bijeenkomst Informatieplicht Energiebesparing door MKB & VNO-NCW

Op maandag 3 juni 2019 organiseren MKB-Utrecht en VNO-NCW provincie Utrecht in samenwerking met Essent Zakelijk een netwerkbijeenkomst voor ondernemers over verplichte verduurzaming vanuit de overheid. Informatieplicht Energiebesparing Uiterlijk op 1 juli 2019 moeten ruim 125.000 bedrijven en organisaties verplicht de overheid informeren over welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. Na afloop van deze avond weet u precies wat de Informatieplicht Energiebesparing inhoudt en weet u hoe u hieraan kunt voldoen. Meer informatie over de Informatieplicht vindt u hier.

Speciale gastspreker is Charlotte van ’t Wout: ondernemer, influencer en vlogger. Charlotte zal u meenemen in hoe zij met veel energie een kickstart aan haar bedrijven gaf (SPOT en C.Academy) en geeft antwoord op de vraag hoe u als ondernemer handig op nieuwe hypes en trends en technologieën kunt inspelen en daar een verdienmodel aan kunt koppelen.

Het programma ziet er als volgt uit:
17:30 uur Inloop en ontvangst
18:00 uur Welkomstwoord
18:05 uur Presentatie over Informatieplicht Energiebesparing door Martin Kloet van VNO-NCW/MKB-Nederland
18.35 uur Presentatie over hoe energiebesparing u geld oplevert door Bas van den Brenk van Klimaatroute
19.00 uur Speciale gastspreker Charlotte van ’t Wout
19.20 uur Netwerken onder genot van dinerbuffet met Wereldse gerechten
20.30 uur Einde

Locatie:
Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht

Wilt u ook aan de slag met energie besparen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst en ontvang een kostenloze EnergieFitScan van Essent t.w.v. € 500,-! U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan: info@mkbutrecht.nl onder vermelding van de volgende gegevens: volledige naam en bedrijfsnaam, emailadres, telefoonnummer.X