Australische tna solutions breidt verder uit in Woerden

Australische tna solutions breidt verder uit in Woerden

Het bedrijf tna solutions heeft donderdag haar nieuwe pand aan de Oostzee in Woerden feestelijk geopend. Met de verhuizing naar een groter pand ziet het bedrijf nog meer mogelijkheden om te groeien binnen Woerden.

Iedereen weet wel dat een aardappel bij Nederland hoort. Maar dat Woerden een centrale rol speelt in het verwerken van aardappelen, dat weet niet iedereen. Al in 1951 begon het bedrijf Florigo met het bouwen van machines waarmee in piepers verwerkt kunnen worden tot alledaagse producten, zoals friet en chips. En tot op de dag van vandaag worden deze machines nog altijd hier in Woerden gemaakt.

Aan de andere kant van de wereld werd 36 jaar geleden tna solutions opgericht door Alf en Nadia Taylor. Zij ontwikkelde een nieuw soort verpakkingsmachine waarmee Chips twee keer sneller verpakt kon worden. Drie jaar geleden is Florigo Industry overgenomen door tna solutions. Twee bedrijven die elkaar al kende, omdat beide bedrijven al voor hetzelfde product machines ontwikkelde: Chips!

“Dankzij het globale netwerk van tna, hard werk en wat optimisme groeiden we al snel uit het oude pand op de Bleek in Woerden. Tijdens de zoektocht naar een nieuw pand is de voorkeur altijd geweest om in Woerden te blijven. Zodat Florigo bij haar roots kan blijven en de kennis opgebouwd in de regio niet verloren gaat. Wij zijn erg blij en trots dat dit nu is gelukt.” aldus Michael Green, General Manager bij tna.

Er werd een pand gevonden aan de Oostzee in Woerden waar het bedrijf zich nu heeft gevestigd. Onder toeziend oog van zowel de Burgemeester van Woerden, Victor Molkenboer, als de Australische ambassadeur van Nederland, Dr. Brett Mason, werd Donderdag het pand officieel geopend. Dit werd gedaan door medeoprichtster en directeur Nadia Taylor, die speciaal voor dit feest vanuit Australië naar Nederland was komen vliegen.

Australische tna solutions breidt verder uit in Woerden

Australische tna solutions breidt verder uit in Woerden

 X