Wim Stouthart Kandidaat bestuurslid

Wim Stouthart Kandidaat bestuurslid

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in maart 2020 vindt er een wisseling plaats binnen het OKW bestuur. Bestuurslid Rolf Verschure neemt, na ruim 7 jaar, afscheid van het OKW bestuur. Wij dragen Wim Stouthart – Stonecold Airconditioning Services B.V. voor als kandidaat om deel te nemen in het bestuur. Om goed voorbereid aan deze functie te kunnen beginnen en voldoende kennis te hebben van de diverse dossiers waar wij ons als OKW voor ondernemend Woerden voor inzetten is Wim inmiddels gestart als kandidaat bestuurslid. Hierbij stelt Wim zich graag aan u voor;

Wim Stouthart (61 jaar) – Stonecold B.V.

Geboren in Woerden maar opgegroeid in Driebruggen binnen een bakkersfamilie. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw Anja Stouthart-Huisman alweer 36 jaar met plezier in Woerden.

Sinds 1999 ben ik mijn onderneming Stonecold Airconditioning services begonnen waar  mijn vrouw Anja vanaf de eerste dag en inmiddels ook al weer 7 jaar mijn zoon Arjan werkzaam zijn. Een nieuw Woerdens familiebedrijf is geboren. Met Stonecold leveren wij betrouwbare totaaloplossingen. Stonecold ontwerpt, stelt ze samen en installeert complete klimaat warmtepomp installaties die aan de huidige tijd en energieprestaties voldoen. Mijn samenwerking met adviseurs, bouwbedrijven opdrachtgevers, importeurs en diverse andere partners maakt dat ik de duurzaamheid en energieprestaties die ik graag wil uitdragen, met veel plezier kan invullen.

Sinds een jaar of 4 richt ik mij op het stimuleren van technisch talent, echt inhoud geven aan opleiding beroeps begeleid leren en zelf praktijkles geven geeft voldoening en het is mooi om jongeren vanaf zo’n 16 jaar te zien groeien in je bedrijf. Na 15 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren en optimaliseren van warmtepompsystemen bestemd voor hotels zoals het Kurhaus waar ik na 20 jaar nog steeds betrokken ben en in utiliteit kantoorgebouwen ben ik deze kennis en ervaring gaan toepassen in een zelf ontwikkeld warmtepomp concept voor woningen. Het is mijn streven om dit soort ontwikkelingen nog lang te kunnen blijven inbrengen binnen Stonecold, het bedrijf wat ik heb overgedaan aan mijn zoon Arjan.

Ik ben zeer verheugd met het feit dat ik ben voorgedragen als kandidaat-bestuurslid voor het OKW-bestuur.

 X