OKW Next Generation van start

OKW Next Generation van start

In januari tijdens de OKW Nieuwjaarsbijeenkomst werd het door David Verweij al aangekondigd; “in 2019 meer aandacht voor de jongere ondernemers en bedrijfsopvolgers onder ons”. Door een 15-tal enthousiaste deelnemers is tijdens een brainstormbijeenkomst het startsein gegeven voor OKW Next Generation. Een initiatief van de OKW met als doel jonge startende ondernemers en/of (potentiële) bedrijfsopvolgers met elkaar in contact te brengen en de doorstroming in de reguliere OKW te bevorderen. Zo geven wij hen de gelegenheid een zakelijk netwerk op te bouwen en ervaringen te delen.

Voor deze groep organiseren wij, naast de OKW bijeenkomsten drie keer per jaar een bedrijfsbezoek bij één van de leden van Next Generation. Naast een presentatie van het bedrijf is er ook ruimte voor het bespreken van voor hen belangrijke onderwerpen als personeel, efficiëncy, acquisitie en contacten met de gemeente Woerden. Daarnaast staat er één keer per jaar een gezellige sloepentocht op het programma.

Voor OKW leden is Next Generation inbegrepen bij het lidmaatschap. Voor nieuwe leden binnen Next Generation bieden wij een gereduceerd instaptarief. Heeft u interesse of vragen over OKW Next Generation? Neem dan contact op met Bas Kleinveld – Studio Campo bas@studiocampo.nl of Amé Derks – Derks Advocaten & Adviseurs a.derks@derksadvocaten.nl, zij kunnen u er alles over vertellen.

 

 

 X