OKW Activiteiten – Prinsjesdagontbijt

OKW Activiteiten – Prinsjesdagontbijt

Wegens het Coronavirus hebben we helaas veel geplande activiteiten moeten annuleren. We proberen deze activiteiten zo mogelijk volgend jaar opnieuw in te plannen. We hopen dat de voor dit najaar geplande activiteiten wel door kunnen gaan. Momenteel is het mogelijk om met in acht neming van de 1,5 M weer activiteiten voor grotere groepen te organiseren. Het is nu afwachten hoe dat gaat en hoe het verloop van het virus zich in het najaar houdt.

OKW Prinsjesdagontbijt
Woensdag 16 september a.s. staat het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt op de agenda.  Op de vraag aan de leden wie er bij een naar de maatregelen aangepast ontbijt aanwezig zullen zijn hebben wij voldoende aanmeldingen ontvangen. We hebben dan ook besloten dit ontbijt, als de situatie in september dit toelaat, door te laten gaan. Een uitnodiging met de details daarin ontvangt u binnenkort van ons.

Overige evenementen 2020
Voorlopig gaan we uit van de huidige situatie, dit betekent dat we voornemens zijn de eerder geplande activiteiten voor dit najaar door te laten gaan. Uiteraard geldt ook hierbij dat dit moet passen binnen de dan geldende maatregelen.X