Finalisten OKW Ondernemersprijs 2019 bekend

Featured Video Play Icon

Finalisten OKW Ondernemersprijs 2019 bekend

Drie Woerdense bedrijven zijn verkozen tot finalisten van de OKW Ondernemersprijs 2019. Infozuil Nederland, Lakerveld-Fotodesign en Stonecold Airconditioning wisten acht andere bedrijven, die waren voorgedragen, achter zich te laten.

 

Tijdens een OKW-diner bij De Hall werden de finalisten bekendgemaakt door spreekster Marianne Zwagerman. Op 9 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemerskring Woerden, wordt de uiteindelijke winnaar verkozen. Net als bij de nominaties is het woord aan de OKW-leden die hun stem mogen uitbrengen.

Thema van de twaalfde editie van de belangrijkste ondernemersprijs van Woerden is ‘opvallen’. ,,Dit kan zijn door grote lokale betrokkenheid, onderscheidend vermogen, innovatiekracht, creativiteit of focus op de toekomst,’’ laat OKW-voorzitter Thorgerd van Veldhuijzen weten.

Infozuil Nederland werd zeven jaar geleden opgericht door Dirk en Ingrid Slager. Het echtpaar begon met één scherm aan de Europabaan in Woerden. De Infozuil is inmiddels in vijftien gemeenten te vinden en toont advertenties, evenementen en goede doelen. Daarnaast verhuurt het bedrijf LED-schermen op locatie.

Lakerveld-Fotodesign is 27 jaar geleden opgericht door de Woerdense fotograaf Harald Lakerveld. Hij richt zich voornamelijk op reclamefotografie, onder meer producten, industrie en architectuur. Hij werkt voornamelijk voor grote concerns door heel Nederland en beschikt over een studio op bedrijventerrein Polanen.

Stonecold Airconditioning werd twintig jaar geleden opgericht door Wim Stouthart. Inmiddels zwaait zoon Arjan ook de scepter over het in klimaat-installaties gespecialiseerde bedrijf. Stonecold ontwerpt, stelt samen en installeert voor en bij hotels, utiliteit en woningen.

De finalisten gaan op 9 januari de strijd met elkaar aan middels een pitch. Daarna bepaalt het publiek wie er met de eeuwige roem, award en gouden steekspeld naar huis gaat.X