Bijeenkomsten voor de leden

Bijeenkomsten voor de leden

Jaarlijks worden er ca. vier ontbijt, lunch of diner bijeenkomsten georganiseerd, waarbij telkens een actueel onderwerp door externe sprekers wordt belicht. 

Daarnaast vinden er bedrijfsbezoeken plaats,  is er  het OKW Café,  een Algemene Ledenvergadering, een OKW Golfdag, de OKW Kennissessies en de OKW Onderneming van het jaar verkiezing gecombineerd met de OKW Nieuwjaarsborrel.

Kortom, vele activiteiten voor de leden om op de hoogte te blijven van belangrijke ontwikkelingen en elkaar te ontmoeten! Aan het begin van het jaar ontvangen de leden het door het bestuur vastgestelde programma met de betreffende data.

OKW Woerden Bijeenkomsten Algemene Ledenvergadering

OKWJAARVERGADERING

De Algemene Leden Vergadering wordt jaarlijks door de OKW georganiseerd in de maand februari of maart. Aansluitend is er een borrel.

OKW Woerden Bijeenkomsten Café

OKWCAFE

Deze informele borrel wordt gesponsord en georganiseerd door één of meerdere OKW-leden en vindt plaats in een Woerdense horecagelegenheid.

OKW Woerden Bijeenkomsten Lunch

OKWLUNCH / OKWONTBIJT / OKW DINER

Deze OKW bijeenkomsten worden georganiseerd door de OKW en vinden altijd op een donderdag plaats bij een restaurant in Woerden. Tijdens de maaltijd is er een inspirerende spreker. De woensdag na de presentatie van de miljoenennota organiseert de OKW traditioneel een ontbijtbijeenkomst. Een spreker zal tijdens dit ontbijt zijn visie hierop geven. Deze bijeenkomsten worden ca. 4 x per jaar georganiseerd.

OKW Woerden Bijeenkomsten In Bedrijf

OKWinBEDRIJF

Tijdens het OKW in bedrijf biedt één van de OKW leden u een kijkje achter de schermen van zijn of haar bedrijf. Deze bijeenkomsten worden bij voorkeur georganiseerd aan het einde van de middag, maar kunnen ook tijdens de lunch plaatsvinden. Deze bijeenkomsten worden ca. 4 x per jaar georganiseerd.

OKW Woerden Bijeenkomsten Kennissessies

OKWKennissessies

Jaarlijks organiseert de OKW drie tot zes maal een OKW Kennissessie. Hier wordt de kennis die wij binnen ons ledenbestand hebben gedeeld met collega ondernemers of werknemers van onze leden. Hier komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan de orde. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de avonduren.

OKW Woerden Bijeenkomsten Verkiezingen

OKWNieuwjaarsreceptie / Onderneming van het jaar verkiezing

Ieder jaar organiseert de OKW in de eerste week na de kerstvakantie de OKW Nieuwjaarsreceptie. Een groots evenement voor al onze leden waar drie genomineerde bedrijven strijden om de titel OKW Onderneming van het jaar!

OKW Woerden Bijeenkomsten Golfdag

OKWGOLFDAG

Jaarlijks organiseren wij de OKW golfdag. Voor de geoefende golfers organiseren wij een wedstrijd en voor de niet geoefende golfers organiseren wij bij voldoende animo een golfclinic.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact op!

OKW Woerden Bijeenkomsten Diner

OKWDINER/BUFFETofBBQ

Aansluitend aan de golfdag wordt er traditioneel ook een diner, buffet of BBQ georganiseerd. U kunt zich ook hiervoor ook zonder deelname aan de golfdag aanmelden.

X